Thursday, April 12, 2007

Steve Gibson


Les seves escultures ens mostren d’una manera molt especial els records o vivències que l’autor a tingut al llarg de la seva vida. Representa les figures humanes despullades, com si haguéssim de saber-ho tot d’elles, no tenen secrets. Ell es mostra vestit, qui controla la situació.

Dóna la sensació que tots els músculs estiguin en tensió. Això ho aconsegueix amb la manera que té de tractar el cartó, petits trossos enganxats formant les diferents corbes de cada part del cos i amb la utilització dels colors, i la manera que té d’aplicar-los, seguint la forma de la musculatura.

1 comment:

Anonymous said...

En realitat, la intenció de discutir la seva entrada al bloc és increïblement realista. Jo l'opció d'escoltar alguna cosa totalment nou amb això a causa que realment proporciona el mateix lloc dins del meu Estats Units durant aquesta matèria de manera que aquesta ajuda específica? Un munt tots els s. Vaig tenir l'oportunitat d'una bona mirada sobre el tema, a més va notar un gran un nombre de blocs, però en contrast amb això. Gràcies per revelar tant dins del seu lloc web.